dimarts, 2 de novembre del 2010

AIXÍ VA ANAR LA COSA...


Aquí podeu veure els super pastissos que van portar els concursants. Ens vam quedar tots realment parats. Quin nivell! I la feinada va ser del jurat, per decidir quin d´ells triar...


Aquest és el castell temible del Sergi i l´Albert Pascual. Que va obtenir el premi al més original. Ens podeu creure si us diem que ens feia fins i tot compassió tallar aquelles cosetes tan boniques?



Aquest és el pastís-flam-pudding, que van portar l´Alba i el Marc Galàn i que va guanyar el premi al més saborós! Mmmmmmmm, com estava de bo!

La feinada va ser nostra per menjar-lo. La seva textura toveta no deixava agafar-lo amb la mà. Però vam construir unes "culleres especials" i no en va quedar ni una engruna!




I aquí estem tots, ben preparats per la foto oficial ( Bé, tots no. Falta la Marta que sempre s´escapa de les fotos de forma hàbil i dissimulada, però un dia d´aquests, ja l´enxamparem)

Després de la festa vam fer ball i xerremeca. Ara haurem d´esperar fins a la propera castanyada, per tastar aquestes coses tan bones i boniques que fan els nostres usuaris. Moltes gràcies a tots i totes per haver participat, sempre és un plaer compartir estones festives amb vosaltres!